Πολυζωΐδου 45 Ηλιούπολη, 163 46
Δευ-Παρ 09:00 ΠΜ - 05:00 ΜΜ
Πολυζωΐδου 45 Ηλιούπολη, 163 46
Δευ-Παρ 09:00 ΠΜ - 05:00 ΜΜ
Σταθμοί φόρτισης
eMobility Consulting
ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το eMobility της Elecromotivo® καλύπτει κάθε πτυχή του σχεδιασμού, της σύλληψης, της υλοποίησης και της λειτουργίας του δικτύου φόρτισης. Δεν σας δίνεται μόνο μια βαθιά γνώση των τεχνικών δυνατοτήτων και ευρύ φάσμα εφαρμογών, αλλά οι σύμβουλοί μας σας δίνουν επίσης μια γείωση στην επιχειρησιακή πλευρά της επιχείρησης. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη των ειδικών μας Αφενός, αποκτώντας παράλληλα πολύτιμη πείρα στην πρακτική εφαρμογή από την άλλη. Και εδώ, το Elecromotivo® σας προσφέρει μια σταθερή βάση για τη λήψη αποφάσεων και τη διαχείριση έργων eMobility όλων των τύπων και μεγεθών.

Οι πελάτες μας εκτιμούν την ικανότητά μας και την τεχνογνωσία μας στη δημιουργία όλων των τύπων και μεγεθών της υποδομής χρέωσης.

Επειδή είμαστε ένας πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχει συμβουλές, σχεδιασμό, εκτέλεση, εγκατάσταση και συντήρηση. Χρησιμοποιώντας μόνο υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και σε συνεργασία με τους αξιόπιστους συνεργάτες και προμηθευτές μας, εργαζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια για τη συνεχή ανάπτυξη των λύσεών μας. Στόχος μας είναι η μακροπρόθεσμη βελτίωση της απόδοσής τους, της ευκολίας και της αντοχής τους.

Εμπειρία υλοποίησης
Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στη σύλληψη, ανάπτυξη και λειτουργία αξιόπιστων λύσεων χρέωσης. Παρέχουμε επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και ανάθεσης σε όλα τα σημεία της Ελλάδας.

Τεχνική ειδικότητα
Τεχνολογία, ερευνητική συνεργασία και ένα ευρύ δίκτυο εταίρων για καινοτόμες και παραγωγικές έννοιες χρέωσης.

Περιοχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Στρατηγικές συμβουλές

 • Προσδιορισμός των αγορών και των τμημάτων της αγοράς
 • Αναλύοντας τις δομές της αγοράς
 • Προτεραιότητα στις αγορές
 • Ανάπτυξη επιχειρηματικών υποθέσεων
 • Σχεδιασμός εφαρμογής

Συμβουλές τεχνολογίας

 • Ατομικές διαβουλεύσεις με τους πελάτες
 • Διοργάνωση εργαστηρίων πιστοποίησης για συνεργάτες πωλήσεων
 • Τεχνολογικά εργαστήρια
 • Μαθήματα κατάρτισης (θεωρία και πρακτική)
 • Μαθήματα κατάρτισης πωλήσεων

Συμβουλές για το έργο

 • Δημιουργία προδιαγραφών
 • Ανάπτυξη προσεγγίσεων λύσεων και εναλλακτικών λύσεων
 • Αξιολόγηση προσεγγίσεων λύσεων
 • Σχεδιασμός εφαρμογής
 • Υλοποίηση του έργου
 

Παρουσιάσεις εργαστηρίων

 • Παρουσιάσεις εργαστηρίων σχετικά με τις θεμελιώδεις αρχές της ηλεκτροκινητικότητας
 • Διευκόλυνση και φιλοξενία εκδηλώσεων ηλεκτρομαγνητισμού
Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΧΡΕΩΝΕΙ
Συμπληρώστε με νέες ιδέες
Η ηλεκτροκίνηση του αύριο απαιτεί όχι μόνο μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας, αλλά κυρίως ένα πυκνό δίκτυο σταθμών φόρτισης. Ενώ παραδοσιακά πολλά κεφάλαια ήταν δεμένα σε συμβατικούς σταθμούς πλήρωσης με τη μορφή πλήρων δεξαμενών καυσίμου, οι σύγχρονες λύσεις φόρτισης ακολουθούν μια διαφορετική αρχή: η δεξαμενή δεν γεμίζει στο χείλος σε μεγάλα χρονικά διαστήματα, αλλά κάθε φορά που το αυτοκίνητο είναι ακίνητο και όχι χρήση. Εκτός από την παραδοσιακή διανυκτέρευση στάθμευσης στο δρόμο ή το γκαράζ, οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ διαδρομών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση του αυτοκινήτου: στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων σούπερ μάρκετ, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης ή ενώ ο ιδιοκτήτης βρίσκεται στον κινηματογράφο. Κάθε φορά που ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι ακίνητο, ο χρόνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση.
Home 90%
Supermarket 30%
Multi-storey car park 65%
Workplace 80%

SMART MAPS

Για τους χρήστες, αυτό σημαίνει να επανεξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο ανεφοδιάζονται με καύσιμα. Δεν είναι πλέον θέμα οδήγησης στο βενζινάδικο και πλήρωσης, αλλά μάλλον να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάντα αρκετοί σταθμοί φόρτισης στη διάθεσή σας. Το κλειδί εδώ είναι οι έξυπνοι χάρτες και τα συστήματα πλοήγησης με ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τους σταθμούς φόρτισης στην άμεση γειτνίαση του οδηγού. Με το cloud Elecromotivo® και τη σχετική εφαρμογή, αυτό το σενάριο είναι ήδη πραγματικότητα.

eMobility για την επιχείρησή σας
eMobility branding

Πολλοί υποψήφιοι χρήστες προσελκύονται από τις δυνατότητες της ηλεκτρομαγνητικής ικανότητας. Οι φορείς εκμετάλλευσης των υποδομών φόρτισης αποκομίζουν ήδη τα πλεονεκτήματα της θετικής εικόνας που απολαμβάνει η φιλική προς το περιβάλλον eMobility ως η τελική λύση για τους ατομικούς μεταφορικούς και εμπορικούς στόλους του αύριο. Οι χαμηλότερες εκπομπές, λιγότερος νέφος και λιγότερος θόρυβος αποτελούν μερικά από τα ισχυρά επιχειρήματα που δρουν υπέρ των παρόχων και των χρηστών του eMobility. Η Elecromotivo προσφέρει μεμονωμένες έννοιες επωνυμίας που επιτρέπουν στην εταιρεία σας και στο εμπορικό σήμα σας να εκμεταλλευτούν αυτά τα επιχειρήματα και να τα χρησιμοποιήσουν προς όφελός σας. Μια ιδανική κατάσταση κερδοφόρας για κάθε εταιρεία με περιβαλλοντική προστασία στην εταιρική της φιλοσοφία και μακροχρόνιο ενισχυτικό εικόνας για την επιχείρησή σας.

Κατά την αναζήτηση ενός αξιόπιστου ηλεκτρολόγου, καλέστε μας στο 6932 222172. Ειδικευόμαστε σε Σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, συμβατικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, έξυπνες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συστήματα ασφαλείας, παρακολούθησης και δίκτυα voice – data δομημένης καλωδίωσης!