Πολυζωΐδου 45 Ηλιούπολη, 163 46
Δευ-Παρ 09:00 ΠΜ - 05:00 ΜΜ
Πολυζωΐδου 45 Ηλιούπολη, 163 46
Δευ-Παρ 09:00 ΠΜ - 05:00 ΜΜ
Εγκαταστάσεις Lutron
Εξοικονόμιση Ενέργειας
Η δύναμη να μετατρέψει οποιοδήποτε χώρο με φως είναι πλέον δική σας, με το πάτημα ενός κουμπιού. Ελέγξτε τα επίπεδα φωτός και σκοταδιού σε ένα δωμάτιο ή σε ολόκληρο το σπίτι σας χρησιμοποιώντας ένα χειριστήριο χειρός, επιτοίχιο πληκτρολόγιο, επιτραπέζιο χειριστήριο και τώρα, τη συσκευή iPad, iPhone ή Android.
Δημιουργήστε ακριβώς το σωστό φως για οποιαδήποτε δραστηριότητα ή διάθεση και εξοικονομήστε ενέργεια ενώ το κάνετε.

Ενσωμάτωση & οικιακός αυτοματισμός

Ομαλή ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο σπίτι σας. Τα συστήματα ελέγχου φωτός Lutron μπορούν να συνδυαστούν με ήχο, βίντεο, ασφάλεια και HVAC. Από την απλή ενσωμάτωση με ένα σύστημα έως την προηγμένη ενσωμάτωση υψηλού επιπέδου, η Lutron σχεδιάζει τα χειριστήρια της για να λειτουργεί αξιόπιστα και διαισθητικά με άλλα συστήματα στο σπίτι σας.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Τα συστήματα ολόκληρου του σπιτιού διευκολύνουν τη μείωση των φώτων σε όλο το σπίτι σας για τη δημιουργία ατμόσφαιρας και εξοικονόμηση ενέργειας με ασύρματα χειριστήρια. Εγκαταστήστε διακριτικούς αισθητήρες πληρότητας / κενής θέσης για να βεβαιωθείτε ότι τα φώτα είναι σβηστά όταν τα δωμάτια είναι άδειο.

Ασφάλεια

Απολαύστε την ασφάλεια του προηγμένου ασύρματου ελέγχου φωτισμού. Δημιουργήστε μια ασφαλή διαδρομή φωτός προς, μέσα και γύρω από το σπίτι σας. Συνδέστε το σύστημα ασφαλείας σας στο σύστημα φωτισμού σας για ένα επιπλέον επίπεδο διασφάλισης. Προσθέστε αυτοματοποιημένες περσίδες για να δημιουργήσετε μυστικότητα ή να προστατεύσετε πολύτιμα έπιπλα.

Φωτισμός μονοπατιών

Δημιουργήστε ασφαλή πλοήγηση στο σπίτι σας. Δεν χρειάζεται να περπατάτε από δωμάτιο σε δωμάτιο για να ελέγχετε κάθε φως. Πατήστε ένα κουμπί για να φωτίσετε ένα μονοπάτι από την κρεβατοκάμαρά σας για να μετακινηθείτε εύκολα και με ασφάλεια σε όλο το σπίτι σας τη νύχτα.

Έλεγχος πολλαπλών δωματίων

Προσαρμόστε τις περιοχές του σπιτιού σας για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο μια ανοιχτή κάτοψη ή μια κύρια σουίτα με ασύρματα χειριστήρια Lutron. Είτε θέλετε απρόσκοπτη μετάβαση από την κουζίνα σας στο χώρο της τραπεζαρίας και του οικογενειακού δωματίου σας, είτε ένα μεγάλο κρεβάτι και μπάνιο που είναι ένα χαλαρωτικό καταφύγιο, ο ασύρματος έλεγχος μπορεί να κάνει τα φώτα σας πιο διαισθητικά και εξατομικευμένα στον τρόπο ζωής σας.

Βελτιωμένη άνεση

Επιτραπέζια χειριστήρια κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Ένα κουμπί “Όλα εκτός λειτουργίας” στο κρεβάτι σας σβήνει τα φώτα στο σπίτι σας με ένα μόνο άγγιγμα – δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να αφήσετε τα φώτα ή να πρέπει να επιστρέψετε για να ελέγξετε στη μέση της νύχτας. Το κουμπί “All On” ανάβει όλα τα φώτα με ένα μόνο άγγιγμα, φωτίζοντας έντονα κάθε περιοχή.

Βελτιώστε την θέα σας

Ρυθμίστε αυτόματα τις περσίδες των παραθύρων σας με ακριβή, σχεδόν αθόρυβο χειριστήριο για να δημιουργήσετε κομψές μεταβάσεις στο φως της ημέρας. Διατηρήστε την θέα προς τα έξω, μειώνοντας παράλληλα το έντονο φως στις οθόνες υπολογιστών και τηλεόρασης. Εντοπίστε το απόρρητο με το πάτημα ενός κουμπιού, προστατεύστε πολύτιμα έπιπλα από επιβλαβείς ακτίνες UV και δημιουργήστε απόλυτο σκοτάδι μειώνοντας τις περσίδες συσκότισης. Με μια μεγάλη ποικιλία στυλ, υφασμάτων και τεχνολογιών παραθύρων, κάθε δωμάτιο μπορεί να εξατομικευτεί για κομψότητα και άνεση.

Τηλεχειριστήριο

Πάρτε τον έλεγχο του φωτισμού μαζί σας όπου κι αν πάτε. Η ευκολία ελέγχου φωτός είναι φορητή – ένα ασύρματο χειριστήριο μπορεί να διατηρηθεί στο αυτοκίνητό σας, στο πορτοφόλι ή στο τραπεζάκι. Είτε φτάνετε στο σπίτι με το αυτοκίνητό σας, επιστρέφετε από μια βόλτα ή αναπαύεστε στον καναπέ, μπορείτε να ελέγξετε τα φώτα και τις περσίδες στο σπίτι σας με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Lighting Installation
  • Pool/Spa Lighting
  • Electrical Panel Replacement
  • LED Lighting
  • Commercial Service
  • Outdoor Lighting
  • Dimmer Lighting
  • Home Wiring
  • Electrical Troubleshooting & Repairs
  • Wiring Replacement
Always Hire a Professionals

No matter urgent any electrical repairs seem, it’s never okay to attempt to handle them on your own. Trying to take care of electrical problems without professional training is extremely dangerous. If you or someone else aren’t hurt during your attempt, there’s still a chance that you’ve left something undone that poses a huge risk to you, your home, or your family. In fact, faulty electrical wiring is the number one cause of house fires in the United States, according to the National Fire Protection Agency. So in order to make sure that your home is safe, always rely on a professional for any electrical services.

Κατά την αναζήτηση ενός αξιόπιστου ηλεκτρολόγου, καλέστε μας στο 6932 222172. Ειδικευόμαστε σε Σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, συμβατικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, έξυπνες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συστήματα ασφαλείας, παρακολούθησης και δίκτυα voice – data δομημένης καλωδίωσης!