Πολυζωΐδου 45 Ηλιούπολη, 163 46
Δευ-Παρ 09:00 ΠΜ - 05:00 ΜΜ
Πολυζωΐδου 45 Ηλιούπολη, 163 46
Δευ-Παρ 09:00 ΠΜ - 05:00 ΜΜ
Συστήματα Ασφαλείας
Σύστημα βιντεοπαρακολούθησης
Μεγαλύτερη ασφάλεια σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα συστήματα παρακολούθησής μας εγγυώνται την ασφάλεια χάρη σε έναν ολόπλευρο έλεγχο που αποτρέπει δυσάρεστα περιστατικά και επιτρέπει την εποπτεία ακόμη και σε σημαντικές ζώνες. Η ευελιξία και η πληρότητα μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε διαφορετικές ανάγκες κάλυψης, εγκατάστασης και λεπτομέρειας. Εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την ηρεμία που προσφέρει η απόλυτη προστασία.

Προηγμένες τεχνολογίες για τη βιντεοπαρακολούθηση

Για να ανταποκριθούμε με ακρίβεια στις διαφορετικές ανάγκες εγκατάστασης, προσφέρουμε δύο διαφορετικές τεχνολογίες βιντεοπαρακολούθησης: Εκείνη της IP κι εκείνη της AHD, υψηλής απόδοσης και οι δύο και με διαθέσιμη μία ευρεία γκάμα λύσεων όσον αφορά την ανάλυση, την ευκολία εγκατάστασης, τη διαμόρφωση και τη διαχείριση.

Τεχνολογία IP
Οι κάμερες IP από 2 έως 8 Mpx (4K) διασφαλίζουν την καταγραφή ακόμα και σε πολύ χαμηλή φωτεινότητα. Διαθέτουν λειτουργίες ανάλυσης βίντεο που αναλύουν τις εικόνες και ανιχνεύουν μη φυσιολογικές συμπεριφορές. Έχουν τη δυνατότητα συμπίεσης βίντεο H.265 που επιτρέπει τη βελτιστοποίηση τόσο της αποθήκευσης δεδομένων στο NVR (διαθέσιμα έως και 64 κανάλια) όσο και της μετάδοσης μέσω του δικτύου.
Ιδανική για μεγάλους επιχειρηματικούς χώρους, ενώ μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί και σε οικιακό περιβάλλον για τη βέλτιστη ποιότητα εικόνων βίντεο.

Τεχνολογία AHD
Η γκάμα των καμερών AHD από Full HD σε 4 Mpx συνδυάζει την υψηλή ανάλυση με την ευκολία εγκατάστασης της αναλογικής τεχνολογίας. Καινοτόμες κάμερες που ρυθμίζονται εύκολα και γρήγορα από το OSD. Ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμένες για να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο με τη μεγαλύτερη ακρίβεια.
Ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμένες για να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο ακόμη και από βίντεο-οθόνη αφής πολυμέσων 10″ οικιακού αυτοματισμού.

Εφαρμογή By-camera
Η εφαρμογή By-camera παρέχει τη δυνατότητα εμφάνισης στο smartphone εικόνων που προέρχονται από όλα τα συστήματα βιντεοπαρακολούθησης, με τεχνολογία είτε IP είτε AHD, τόσο σε νέες εγκαταστάσεις όσο και σε ήδη υπάρχουσες.
Η εφαρμογή επιτρέπει την προσαρμογή ορισμένων εφαρμογών των καταγραφικών DVR/NVR. Με το By-camera είναι επίσης δυνατή η αποθήκευση και η κοινοποίηση εικόνων και βίντεο απευθείας από το smartphone. Η εφαρμογή σας βοηθά να ενημερώνεστε διαρκώς για τα όσα συμβαίνουν στην εγκατάσταση, καθώς και να ελέγχετε και να μετακινείτε τις μηχανοκίνητες κάμερες και τις κάμερες Speed dome από απόσταση.

  • Lighting Installation
  • Pool/Spa Lighting
  • Electrical Panel Replacement
  • LED Lighting
  • Commercial Service
  • Outdoor Lighting
  • Dimmer Lighting
  • Home Wiring
  • Electrical Troubleshooting & Repairs
  • Wiring Replacement
Κάμερες, οθόνες και συσκευές καταγραφής υψηλής απόδοσης

Μια ευρεία γκάμα προϊόντων με ολοένα και μεγαλύτερη απόδοση που μπορούν να εγγυηθούν έναν ολοκληρωμένο έλεγχο, ακόμη και σε σημαντικές ζώνες. Καινοτόμες λύσεις, βασισμένες σε ολοκληρωμένες τεχνολογίες IP και AHD, ειδικά σχεδιασμένες για έλεγχο εξ αποστάσεως, που προσφέρουν τη βέλτιστη θέαση των εποπτευόμενων χώρων έως και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μόλις οριστούν οι χώροι προς παρακολούθηση και οι μέθοδοι ελέγχου, είναι η ώρα να καθορίσετε ποιες συσκευές είναι οι πλέον κατάλληλες: Ό,τι αφορά τις κάμερες, αλλά και τις συσκευές καταγραφής βίντεο, τις οθόνες και τα διάφορα εξαρτήματα.

Κατά την αναζήτηση ενός αξιόπιστου ηλεκτρολόγου, καλέστε μας στο 6932 222172. Ειδικευόμαστε σε Σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, συμβατικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, έξυπνες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συστήματα ασφαλείας, παρακολούθησης και δίκτυα voice – data δομημένης καλωδίωσης!